MOUNTAINBIKE LESSEN VOOR IEDEREEN

LAAT JOUW AVONTUREN IN EGMOND BEGINNEN!

Meld je aan voor een mountainbike trainingsgroep.

Tarieven trainingen najaar 2018

Volwassenen mountainbiketrainingen:

  • 10 strippenkaart € 75.-
  • eind september - begin januari (08:30 - 10:30* voor duingroepen) Schema wordt tijdig gecommuniceerd. Meer info bel: 072 7112804 (*10:30 verlaat je het trainingsgebied, dit betekent niet dat je om 10:30 weer bij het verzamelpunt bent). De strandgroepen beginnen om 09:00.
  • aanvangstijd is in groepsoverleg ook nader te bepalen. Trainingsduur blijft 2 uur. We bieden mogelijkheid voor meer dan alleen de zondagmorgen. Alles is afhankelijk van de hoeveelheid inschrijvingen.
  • meerdere niveau's mogelijk.
  • We sluiten bij voorkeur af met gezamenlijk een bakje koffie en bespreken de beleefde avonturen. De locatie bepalen we hierbij gezamenlijk.

Aanmelden

Laat je gegevens achter en druk op de knop. De Beach Bastards nemen dan vanzelf contact met je op en zetten de puntjes vervolgens op de ie. We doen verder niets met jouw gegevens en je ontvangt geen aanbiedingen...of je moet heel vervelend zijn. De verbinding is verder veilig (kijk maar naar het slotje in de adresbalk) dus no worries....

Beginner òf vet goed?

We vragen naar jouw niveau, dit doen we bewust. De trainingen zijn geschikt voor iedereen met een goede gezondheid en een sportieve instelling. 
De trainingen zijn op maat, voor mensen die op verschillende niveau's willen trainen.

Verzamelpunt

Het verzamelpunt* is voor onze fietsenwinkel aan het Pompplein 5 in Egmond aan Zee. Er is daar ruimte genoeg èn is de groep groot dan is er plek genoeg op het pleintje er recht tegenover. Kun je het niet vinden...dan ben je koekoek.


* verzamelpunt = het startpunt van de trainingen, tenzij anders gecommuniceerd.

Captcha Code

We gaan er vanuit dat je als deelnemer beschikt over een fiets en een helm. Beiden zijn verplicht. Zonder helm geen training en zonder fiets wordt het erg hard lopen. Wil je toch graag mee doen en mis je een van de essentiële onderdelen, laat dit op tijd weten en je kunt het huren bij ons.