Beach Bastards winkel voor een sportief bewuste levensstijl.

Beach Bastards vanaf april 2016 gevestigd aan het Pompplein 5 centraal gelegen in Egmond aan Zee. Een lifestyle winkel waarin de fiets, strandleven, ambachtelijkheid, lokaal ondernemen en het beleven van avonturen centraal staan.

De menukaart kent specialiteiten die seizoensgebonden zijn. In najaar en winter ligt de focus op het strandfietsen en cyclocross, in voorjaar en zomer op de mountainbike en racefiets. Gedurende voorjaar en de zomermaanden bieden we een uitgekiend assortiment aan surfboards, sup-boards, wetsuits en randartikelen.

Beach Bastards hardware store bestaat uit fietsen en boards, de softwear kent een gevarieerd aanbod aan merken en collecties. Geen overdaad aan merken maar een bewuste keuze en wisselende collecties.

Het merk Wikkit zal ook vanuit deze locatie gaan opereren. Zowel fietsen als kleding van Wikkit zijn vanaf April in de winkel te verkrijgen. Overigen merken en aanbod volgen spoedig.

De winkel aan het pompplein Egmond aan Zee moet een een “clubhuis” worden voor een grote groep mensen met in min of meerdere mate overlappende passies. Het start- en eindpunt van fiets- en looptrainingen, gezamenlijke ritten en surf- en fietsavonturen. Gedurende het jaar zullen er diverse clinics en trainingen gegevens gaan worden vanuit de winkel.

Tot gauw,
Beach Bastards.